Karayolları ve DSİ ile yatırım zirvesi!

İl Valisi Münir Karaloğlu, Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri 10. Bölge Müdürlüğüne ziyaretler gerçekleştirerek, devam eden ve planlanan projeler hakkında brinfing aldı.

Haberler 20.08.2020 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Remzi ET

DYARBAKIR-l Valisi Münir Karalolu, Karayollar 9. Bölge Müdürlüü ve Devlet Su leri 10. Bölge Müdürlüüne ziyaretler gerçekletirerek, devam eden ve planlanan projeler hakknda brinfing ald.

KARAYOLLARI PROJELER

lk ziyaretini Karayollar 9. Bölge Müdürlüüne gerçekletiren Vali Karalolu, burada Bölge Müdürü Ökke Ceylan ile Bölge Müdür Yardmclar ve Bamühendislerle bir toplant yapt. Vali Karalolu tarafndan özellikle devam eden çalmalarn deerlendirildii toplantda projeler tek tek ele alnd. Planlanan projelerin de masaya yatrld toplantda Vali Karalolu öncelik verilmesi gereken alanlarn üzerinde durdu.

DS BÖLGE MÜDÜRLÜÜ

Devlet Su leri 10. Bölge Müdürlüüne de bir ziyaret gerçekletiren Vali Karalolu, burada da Vali Yardmcs Fatih Cdrolu, Bölge Müdürü Mahir Arslan ile Bölge Müdür Yardmclar ve ube Müdürlerinin yer ald bir toplant gerçekletirdi. Yetkililerden yaplan çalmalar hakknda brifing alan Vali Karalolu, yetkililerle yaplan ve planlanan yatrmlarla ilgili istiarelerde bulundu. Ayr ayr tüm projelerin deerlendirildii toplantda Vali Karalolu, il genelinde faaliyette bulunan barajlar ile su kaynaklar ve içme sulama sular konularna vurgu yapt.

Ana Sayfaya Git