Görüş Bildir

Karayolları ve DSİ ile yatırım zirvesi!

İl Valisi Münir Karaloğlu, Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri 10. Bölge Müdürlüğüne ziyaretler gerçekleştirerek, devam eden ve planlanan projeler hakkında brinfing aldı.

Karayolları ve DSİ ile yatırım zirvesi!

Remzi ETİĞ

DİYARBAKIR-İl Valisi Münir Karaloğlu, Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri 10. Bölge Müdürlüğüne ziyaretler gerçekleştirerek, devam eden ve planlanan projeler hakkında brinfing aldı.

KARAYOLLARI PROJELERİ

İlk ziyaretini Karayolları 9. Bölge Müdürlüğüne gerçekleştiren Vali Karaloğlu, burada Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan ile Bölge Müdür Yardımcıları ve Başmühendislerle bir toplantı yaptı. Vali Karaloğlu tarafından özellikle devam eden çalışmaların değerlendirildiği toplantıda projeler tek tek ele alındı. Planlanan projelerin de masaya yatırıldığı toplantıda Vali Karaloğlu öncelik verilmesi gereken alanların üzerinde durdu.

DSİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

Devlet Su İşleri 10. Bölge Müdürlüğüne de bir ziyaret gerçekleştiren Vali Karaloğlu, burada da Vali Yardımcısı Fatih Cıdıroğlu, Bölge Müdürü Mahir Arslan ile Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin yer aldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında brifing alan Vali Karaloğlu, yetkililerle yapılan ve planlanan yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu. Ayrı ayrı tüm projelerin değerlendirildiği toplantıda Vali Karaloğlu, il genelinde faaliyette bulunan barajlar ile su kaynakları ve içme – sulama suları konularına vurgu yaptı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi