Katil kuzen teslim oldu

Evlilik dayatmasını kabul etmediği için Emine Karakaş'ı katleden 7 çocuk babası küzeni Aslan Karakaş, 161 gün sonra jandarmaya teslim oldu. Bismil ilçesinde 4 Şubat’ta Aslan Karakaş, yaklaşık bir yıldır kendisiyle evlenmeye zorladığı, taciz ve tehdit ettiği yeğeni 16 yaşındaki Emine Karakaş'ı silahla curdu. Ağır yaralanan ve Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 138 gün yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Karakaş, 21 Haziran’da yaşamını yitirdi.

Haberler 16.07.2021 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 7 çocuk babas kuzeninin kumalk talebini reddedince urad silahl saldrda ar yaralanan ve 138 gün tedavi gördüü hastanede hayatn kaybeden 16 yandaki Emine Karakan katil zanls kuzeni aslan karaka Mardinin Kzltepe ilçesinde güvenlik güçlerine teslim oldu.

7 çOCUK BABASIYDI

Bismil ilçesinde 4 ubatta ilçeye bal krsal Selamet Mahallesinde evli ve 7 çocuk babas Aslan Karaka amcasnn kz Emine Karaka kuma almak istemiti.

KUMAYI STEMED

Emine, kumalk talebini reddedince Aslan Karaka tarafndan urad silahl saldr sonras ar yaralanmt. Yaanan saldrnn ardndan Emine Karaka, kaldrld Diyarbakr Dicle Üniversitesi Hastanesinde tedavi altna alnm, saldrgan ise kayplara karmt.

FAL TESLM OLDU

Saldrya uradktan 138 gün sonra tedavi gördüü hastanede hayatn kaybeden Emine Karaka, Bismil ilçesindeki krsal Tepe Mahallesinde topraa verilirken, firarda olan katil zanls Aslan Karakan Mardininin Kzltepe ilçesinde dün jandarmay arayarak teslim olduu örenildi. fade ilemlerinin ardndan Karaka, adliyeye sevk edildi.

Ana Sayfaya Git