Kavga eden liselilere esnaf müdahale etti

Diyarbakır'da otobüs durağında kavga eden lise öğrencisi iki gruba, bölgedeki bir esnaf, elindeki sopayı sağa sola sallayarak müdahale etti. Yoldan geçen motokurye durup esnafı sakinleştirirken, o anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haberler 10.01.2022 - 11:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda otobüs duranda kavga eden lise örencisi iki gruba, bölgedeki bir esnaf, elindeki sopay saa sola sallayarak müdahale etti. Yoldan geçen motokurye durup esnaf sakinletirirken, o anlar cep telefonu kamerasyla görüntülendi.

ESNAF MÜDAHALE ETT

Olay, önceki gün öle saatlerinde Kayapnar ilçesi Frat Mahallesindeki bir otobüs duranda meydana geldi. Okul çk lise örencisi iki grup arasnda çkan tartma, ksa sürede kavgaya dönütü. Yumruklaan gruptakilerden bazlar yanlarndaki bçak çekti. Bu srada bölgede esnaflk yapan bir kii, elindeki sopayla örencilere müdahale etti.

MEYDAN KAVGASI GB

Olay görüp duran motokurye, sopay saa sola sallayan esnaf sakinletirdi. Yaanan o anlar ise cep telefonu kamerasyla görüntülendi. hbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri kalabalk grubu datt. Ölen ya da yaralann olmad kavgann ardndan polis ekipleri, bir süre tedbir amaçl bölgede bekledikten sonra ayrld.

Ana Sayfaya Git