Görüş Bildir

Kavga eden liselilere esnaf müdahale etti

Diyarbakır'da otobüs durağında kavga eden lise öğrencisi iki gruba, bölgedeki bir esnaf, elindeki sopayı sağa sola sallayarak müdahale etti. Yoldan geçen motokurye durup esnafı sakinleştirirken, o anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kavga eden liselilere esnaf müdahale etti

Diyarbakır’da otobüs durağında kavga eden lise öğrencisi iki gruba, bölgedeki bir esnaf, elindeki sopayı sağa sola sallayarak müdahale etti. Yoldan geçen motokurye durup esnafı sakinleştirirken, o anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

ESNAF MÜDAHALE ETTİ                                 

Olay, önceki gün öğle saatlerinde Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi'ndeki bir otobüs durağında meydana geldi. Okul çıkışı lise öğrencisi iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Yumruklaşan gruptakilerden bazıları yanlarındaki bıçak çekti. Bu sırada bölgede esnaflık yapan bir kişi, elindeki sopayla öğrencilere müdahale etti.

MEYDAN KAVGASI GİBİ

Olayı görüp duran motokurye, sopayı sağa sola sallayan esnafı sakinleştirdi. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri kalabalık grubu dağıttı. Ölen ya da yaralanın olmadığı kavganın ardından polis ekipleri, bir süre tedbir amaçlı bölgede bekledikten sonra ayrıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi