Kavgada kalbinden bıçaklanan liseli Hasan öldü

BATMAN'da, kavga ettiği Ö.D. (17) tarafından kalbinden bıçaklanan lise öğrencisi Hasan Kızılçınar (18), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olay sonrası gözaltına alınan Ö.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberler 30.05.2018 - 08:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, dün akam saatlerinde, Gercü ilçesi Kayapnar beldesi çar merkezinde meydana geldi. Lise son snf örencisi Hasan Kzlçnar ile Ö.D. arasnda, henüz bilinmeyen nedenle tartma çkt. Tartma ksa sürede büyüyüp kavgaya dönüürken, Ö.D., yanndaki bça Kzlçnarn kalbine saplad. Kanlar içinde yere ylan Kzlçnar görenler, salk ekibinden yardm istendi. hbarla gelen salk görevlileri, ar yaral Kzlçnar ambulansla Gercü Devlet Hastanesine kaldrd. Hasan Kzlçnar, doktorlarn tüm müdahalelerine ramen kurtarlamad. Olay sonras gözaltna alnan Ö.D., ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edildi. Ö.D., çkarld mahkemece tutukland.

Kayapnar Lisesinin baarl örencilerinden olduu belirtilen Hasan Kzlçnarn cenazesi, bugün ailesi, yaknlar ve arkadalarnn katlm ile Kayapnar beldesinde gözyalaryla topraa verildi.

Kayapnar Belde Belediye Bakan smail Koruyan, Hasan, örnek bir örenciydi. Okul dnda yaanan bu üzücü olay, bizi olduu gibi belde sakinleri ile snf arkadalarn sarst. Baarl örenci için hem okulda hem de belde de 1 günlük yas tutuldu dedi.

Ana Sayfaya Git