Kayıp gençten 10 gündür haber alınamıyor

Şanlıurfa’da çalıştığı iş yerine gitmek için evden çıkan ve 10 gündür kendisinden haber alınamayan 17 yaşındaki gencin bulunması için çalışmalar sürüyor.

Haberler 02.08.2019 - 11:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Haliliye ilçesine bal Sancaktar Mahallesinde ailesiyle birlikte yaayan 17 yandaki smail Sakattan 10 gündür haber alnamyor. ddiaya göre, sabah saatlerinde i yerine gitmek için evden çkan Sakat, i yerine gittikten sonra öle saatlerinde ustasndan izin alarak dar çkt. Dar çkan genç, bir daha ne i yerine ne de evine dönmedi. Ailesinin her yerde arad fakat bir sonuç alamad smail Sakatn bulunabilmesi için çalmalar sürüyor.

Olunun yann küçük olduunu, bu yüzden de birileri tarafndan kandrlabileceini düündüklerini belirten baba brahim Sakat, Olum 10 gündür kayp. anlurfa Valiliine ve l Emniyet Müdürlüüne kayp ilan verdim. Olum 17 yanda, küçük olduu için birileri tarafndan kaçrlm ya da kandrlarak götürülmü olabilir. Yetkililere sesleniyorum. Olumu bulsunlar. Olumu kandrp her türlü kötülüü yapabilirler. Olum eer bizi duyuyorsan eve gel ifadelerini kuland.

Ailenin dier çocuklarndan Furkan da aabeyine seslenerek, Abi hepimiz perian bir haldeyiz. Eer bizi duyuyorsan eve gel, seni bekliyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git