Kayapınar Belediyesi’nden Bayram hediyesi

Kayapınar Belediyesi, Evde Bakım Hizmeti alan yaşlı, bakıma muhtaç, kimsesiz ve engelli vatandaşlara Kurban bayramı nedeniyle bayram şekeri ve kolonya yardımında bulundu.

Haberler 26.08.2017 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi Bakan Yardmcs Ylmaz çebe, Amaçlarnn daha önce ihmal edilen tüm alanlardaki eksikliklerin giderilerek, ulalamayan tüm ihtiyaç sahiplerine ulamak olduunu söyledi.

Sosyal Belediyecilik hizmetlerini aksatmadan devam eden Kayapnar Belediyesi, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüünce, Evde Bakm Hizmetlerinde faydalanan yal, bakma muhtaç, kimsesiz ve engelli vatandalara Kurban bayram nedeniyle bayram ekeri ve kolonya yardmnda bulundu.

BAYRAM EKER VE KOLONYA

Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klçn talimat ile balatlan bakm hizmetlerinde faydalanan yallar ziyaret eden Kayapnar Belediye Bakan Yardmcs Ylmaz çebe, sorunlar dinledi, ardndan beraberinde getirdii eker ve Kolonyalar verdi.

BAKAN KILIçA TEEKKÜR

Yal ve bakma muhtaç vatandalar ziyaretten duyduu memnuniyeti dile getirirken, ilk kez karlatklar bu uygulamadan dolay Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klça teekkür etti.

DEZAVANTAJLI VATANDALA

Kayapnar Belediye Bakan Yardmcs Ylmaz çebe, Belediye olarak, Dezavantajl vatandalarn tüm ihtiyaçlarn karlamaya kararl olduklarn ifade ederek, Evini temizleyip, bulan, çamarn ykadmz ve öz bakmn yaptmz yal, bakma muhtaç, kimsesiz ve engelli kardelerimizin bayram öncesi bayram hazrlna katk sunmak ve al veri stresinden kurtarmak amacyla gerçekletirdiimiz bu hizmetin daha önce yaplmadn gördük. Bu eksikliin gidermek amacyla böylesi bir hizmeti sunduk. Dezavantajl vatandalarmz skntsz ve stressiz bir bayram yapacak. Amacm daha önce ihmal edilen tüm alanlardaki eksikliklerin giderilmesi. Ulalamayan tüm ihtiyaç sahiplerine ulamaktr. Belediye Bakanmz Sayn Mustafa Klçn talimat ve telkinleri ile yaptmz bu çalmalar artarak devam edecektir dedi.

Ana Sayfaya Git