Kayapınar'da Karaman dönemi

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, göreve başlamasıyla nedeniyle yazılı açıklama yaptı. Karaman, “Hem kaymakam hem de belediye başkan vekili olarak görev yapmanın öneminin farkında olarak ve bu görevin kutsallığı bilinciyle Kayapınar’ın hizmetinde olacağız” dedi.

Haberler 20.04.2022 - 00:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ahmet DEMR

DYARBAKIR(SÖZ)-çileri Bakanlnn görevlendirilmesiyle Kayapnar Kaymakaml ve Belediye Bakan Vekilliine atanan Arif Karaman, göreve balamas nedeniyle yazl bir açklama yapt.

Mezopotamyann, Anadolunun ve ülkemizin medeniyet merkezlerinden biri olan bu kadim ehrin gelien yüzü olan Kayapnara ve ilçenin birbirinden kymetli vatandalarna hizmet etme imknna sahip olmann bahtiyarl içerisinde olduunun altn çizen Bakan V. Karaman, Bu topraklarn insanlk tarihinde binlerce yldr cazibe merkezi olduunu aklmzdan çkarmadan, sizlerin faydasna olacak her türlü fikre açk ve sizlerin dertleriyle hemhal olmann gayreti içerisinde olacaz. Bu dorultuda; her zaman deerli Kayapnar halknn, özellikle de devletin desteine ve efkatine daha çok ihtiyaç duyan çocuklarmzn, gençlerimizin, kadnlarmzn, engellilerimizin ve yallarmzn arasnda olacaz diye konutu.

GÖREVN KUTSALLII LE KAYAPINARIN HZMETNDE OLACAIZ

Karaman, Hem kaymakam hem de belediye bakan vekili olarak görev yapmann öneminin farknda olarak ve bu görevin kutsall bilinciyle Kayapnarn hizmetinde olacaklarn belirterek, Tüm Kayapnar halkn kapsayacak ekilde bütün mesai arkadalarmzla ilçemizin her noktasna hizmet götürmeye çalacaz. Bu noktada en büyük destekçimiz siz deerli Kayapnar halk olacaktr.

Ana Sayfaya Git