Kayapınar'da Karaman dönemi

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, göreve başlamasıyla nedeniyle yazılı açıklama yaptı. Karaman, “Hem kaymakam hem de belediye başkan vekili olarak görev yapmanın öneminin farkında olarak ve bu görevin kutsallığı bilinciyle Kayapınar’ın hizmetinde olacağız” dedi.

Kayapınar'da Karaman dönemi

Ahmet DEMİR

DİYARBAKIR(SÖZ)-İçişleri Bakanlığı’nın görevlendirilmesiyle Kayapınar Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliğine atanan Arif Karaman, göreve başlaması nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

Mezopotamya’nın, Anadolu’nun ve ülkemizin medeniyet merkezlerinden biri olan bu kadim şehrin gelişen yüzü olan Kayapınar’a ve ilçenin birbirinden kıymetli vatandaşlarına hizmet etme imkânına sahip olmanın bahtiyarlığı içerisinde olduğunun altını çizen Başkan V. Karaman, “Bu toprakların insanlık tarihinde binlerce yıldır cazibe merkezi olduğunu aklımızdan çıkarmadan, sizlerin faydasına olacak her türlü fikre açık ve sizlerin dertleriyle hemhal olmanın gayreti içerisinde olacağız. Bu doğrultuda; her zaman değerli Kayapınar halkının, özellikle de devletin desteğine ve şefkatine daha çok ihtiyaç duyan çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, engellilerimizin ve yaşlılarımızın arasında olacağız” diye konuştu.

“GÖREVİN KUTSALLIĞI İLE KAYAPINAR’IN HİZMETİNDE OLACAĞIZ”

Karaman, Hem kaymakam hem de belediye başkan vekili olarak görev yapmanın öneminin farkında olarak ve bu görevin kutsallığı bilinciyle Kayapınar’ın hizmetinde olacaklarını belirterek, “Tüm Kayapınar halkını kapsayacak şekilde bütün mesai arkadaşlarımızla ilçemizin her noktasına hizmet götürmeye çalışacağız. Bu noktada en büyük destekçimiz siz değerli Kayapınar halkı olacaktır.”

Kaynak: Diyarbakır Söz