Kayıplara karıştı

Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Mermer köyünden 'Batman’a futbolcu olmaya gidiyorum' diyerek çıkan 18 yaşlarındaki M. Nezir Çiçek’ten 20 gündür haber alınamıyor.

Haberler 11.10.2017 - 07:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Futbola merakl olan M. Nezir çiçekin kaybolmadan önce sk sk, Batman veya stanbula gidip futbolcu olacan söyledii ve 20 gün önce kayplara kartn bildiren amcas M. Ali çiçek, yeenini Batmanda aradn söyledi.

SIRA KADEM BASTI

Daha önce Batman ismini telaffuz ettii için kendisini burada aradklarn belirten amca M.Ali çiçek, Yeenim 20 gün önce evden çkp kayplara kart. Yaptmz aratrmalara göre, arkadalarna Batman veya stanbula gidip futbolcu olacan söylemi. Evden ayrlrken cep telefonunu kapatm. 20 gün boyunca gitmediimiz kap ve bavurmadk adli merci kalmad. çalkan ve dürüst biri olan yeenimin hayatndan endie etmeye baladk. Eer bir hayalinin peinde gitmise, sadece bize ulap nerede olduunu söylemesini istiyoruz. Ailece kayp olduu günden beri perian olduk. Yerini bilen, duyan ve gören varsa Allah rzas için bize ya da en yakn karakola bildirmelerini istiyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git