Görüş Bildir

Kayıplara karıştı

Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Mermer köyünden 'Batman’a futbolcu olmaya gidiyorum' diyerek çıkan 18 yaşlarındaki M. Nezir Çiçek’ten 20 gündür haber alınamıyor.

Kayıplara karıştı

Futbola meraklı olan M. Nezir Çiçek’in kaybolmadan önce sık sık, Batman veya İstanbul’a gidip futbolcu olacağını söylediği ve 20 gün önce kayıplara karıştığını bildiren amcası M. Ali Çiçek, yeğenini Batman’da aradığını söyledi.

SIRA KADEM BASTI

Daha önce Batman ismini telaffuz ettiği için kendisini burada aradıklarını belirten amca M.Ali Çiçek, “Yeğenim 20 gün önce evden çıkıp kayıplara karıştı. Yaptığımız araştırmalara göre, arkadaşlarına Batman veya İstanbul’a gidip futbolcu olacağını söylemiş. Evden ayrılırken cep telefonunu kapatmış. 20 gün boyunca gitmediğimiz kapı ve başvurmadık adli merci kalmadı. Çalışkan ve dürüst biri olan yeğenimin hayatından endişe etmeye başladık. Eğer bir hayalinin peşinde gitmişse, sadece bize ulaşıp nerede olduğunu söylemesini istiyoruz. Ailece kayıp olduğu günden beri perişan olduk. Yerini bilen, duyan ve gören varsa Allah rızası için bize ya da en yakın karakola bildirmelerini istiyoruz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi