Kaymakam'dan skandal karar

Araştırmacı-Yazar Mehmet Ali Altındağ "GÜNÜN YORUMU" köşesine, Kayapınar Kaymakamı Koç'u taşıdı; Kayapınar Kaymakamı Ünal Koç, tapu tescilli arsanın arazi mafyası tarafından işgal edilmesi yönünde, mülk sahibinin yaptığı şikayet dilekçesine verdiği "talebin reddine" kararını Yazar Altındağ, "Skandal Ucube bir karar" olarak yorumladı.

Haberler 30.11.2020 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

KAYAPINAR KAYMAKAMI

Skandal Ucube bir kararla daha karlatk balyla makale kaleme alan Aratrmac Yazar Mehmet Ali Altnda, Kayapnar Kaymakam Ünal Koçun tapulu arsay igal eden kiilerin bölgeden tahliyesi yönünde mülk sahibinin yapt ikayet talebini red etmesini kaleme ald.

YASA VE KANUNU HçE SAYDI

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ile çileri Bakan Süleyman Soyluyu göreve çaran Altnda, Kayapnar Kaymakam Koçun, 3091 sayl Tapulu Tanmaz Mala Yaplan Tecavüzlerin Önlenmesi Hakknda Kanunun Uygulama ekli ve Esaslarna Dair Yönetmeliini hiçe saydn yazd.

MÜFETT TALEBNDE BULUNDU

Altnda, Koçun tarafl davranarak, arsay yasa d igal eden, üzerine bina, bahçe ve ahr ina eden kiilere prim verdiini belirterek, bu yanlln, bu skandal ve ucube kararn giderilip yeniden düzeltme cihetine gidilmesi için, bir müfetti heyetinin görevlendirilmesini istedi.

Ana Sayfaya Git