Kaymakam'dan skandal karar

Araştırmacı-Yazar Mehmet Ali Altındağ "GÜNÜN YORUMU" köşesine, Kayapınar Kaymakamı Koç'u taşıdı; Kayapınar Kaymakamı Ünal Koç, tapu tescilli arsanın arazi mafyası tarafından işgal edilmesi yönünde, mülk sahibinin yaptığı şikayet dilekçesine verdiği "talebin reddine" kararını Yazar Altındağ, "Skandal Ucube bir karar" olarak yorumladı.

Kaymakam'dan skandal karar

KAYAPINAR KAYMAKAMI

"Skandal Ucube bir kararla daha karşılaştık" başlığıyla makale kaleme alan Araştırmacı Yazar Mehmet Ali Altındağ, Kayapınar Kaymakamı Ünal Koç'un tapulu arsayı işgal eden kişilerin bölgeden tahliyesi yönünde mülk sahibinin yaptığı şikayet talebini "red" etmesini kaleme aldı.

YASA VE KANUNU HİÇE SAYDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu göreve çağıran Altındağ, Kayapınar Kaymakamı Koç'un, “3091 sayılı Tapulu Taşınmaz Mala Yapılan Tecavüzlerin Önlenmesi Hakkında Kanunun Uygulama Şekli ve Esaslarına Dair Yönetmeliğini” hiçe saydığını yazdı.

MÜFETTİŞ TALEBİNDE BULUNDU

Altındağ, Koç'un taraflı davranarak, arsayı yasa dışı işgal eden, üzerine bina, bahçe ve ahır inşa eden kişilere prim verdiğini belirterek, "bu yanlışlığın, bu skandal ve ucube kararın giderilip yeniden düzeltme cihetine gidilmesi için, bir müfettiş heyetinin" görevlendirilmesini istedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler