Kaza sonrası yolu trafiğe kapattılar

Adıyaman'da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı üniversite öğrencisinin yaralanması sonrası mahalle halkı yolu trafiğe kapattı.

Haberler 14.05.2017 - 11:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adyamanda otomobilin çarpt üniversite örencisinin yaralanmas sonras mahalle halk yolu trafie kapatt.

Altnehir Mahallesinde Mehmet Yusuf Demir, 19 DR 693 plakal otomobiliyle seyir halindeyken, yolun karsna geçmeye çalan üniversite örencisi Muhammed Sara çarpt.

Kazada, üniversite örencisi ar yaraland.

112 Acil Servis ekiplerince kaza yerinde yaplan ilk müdahalenin ardndan Sar, Adyaman Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrld.

Kazadan sonra mahalle halk, yolu ksa süreliine trafie kapatt. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yol, ekiplerin mücadelesinin ardndan trafie açld.

Altnehir Mahalle Muhtar Yaar Tohumcu, burada sürekli kaza olduunu ve bu yolun trafie uygun yaplmasn istedi.

Daha önce de ayn yolda kazalarn meydana geldiini ve bunu için yolu kapattklarn dile getiren Tohumcu, Yolu kapatmamzn sebebi biz bu yolu yaptramadk. Her gün kaza oluyor. Ben bunu birkaç kez söyledim ama anlatamadm. Vatanda hakl olarak yola çkt yolu kapatyor. Ben de bu mahallenin muhtar olarak, bir yetkili mülkü amiri olarak ben de katlyorum, bunun baka çaresi yok. Buraya yetkililerden bir çözüm bekliyoruz, baka bir ey istemiyoruz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git