Kentin turizm potansiyeli masaya yatırıldı

Diyarbakır’da ticari anlamda faaliyet yürüten otel genel müdürleri, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Selçuk Mızraklı’yı ziyaret ederek, kentin turizm potansiyelini masaya yatırdı.

Haberler 19.06.2019 - 09:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda ticari anlamda faaliyet yürüten otel iletmecileri ve yöneticileri Büyükehir Belediyesi Bakan Dr. Selçuk Mzrakl ile bir araya geldi.

Bakanlk makamnda gerçekleen ve kentin turizm potansiyelinin masaya yatrld bulumada oda bakanlar de hazr bulundu.

Diyarbakr turizmi

Diyarbakr turizmin kategorik alanlar içinde birçok eyi sunabilecek bir özgünlüünün bulunduuna dikkat çeken Mzrakl, Bütün bunlarla beraber Türkiyenin uanda turizmde mesafe alm dier kentleriyle karlatrldmzda da onlardan çok zengin bir içerii barndryor. Tarihi anlamda topran üstünde olanlar var, topran altnda kalanlar var ve suyun altnda kalanlar var. Dardan gelenlere kar scak bir hazrlk içinde olmamz gerekiyor. Kentte tarihi güzellikleri görmeye ve gezmeye gelenlerin beklentilerinin karlanmas gerekiyor. Bu konuda otel iletmelerine büyük bir rol düüyor. ifadelerini kulland.

Özellikle çnar Zerzevan Kalesi yolu ve turistik iletme çalmalarnn da konuulduu ziyarette katlmclar düüncelerini dile getirme imkn buldu.

Ana Sayfaya Git