Kimse sokakta bırakılmayacak

Güzeloğlu, muhtarlara uyarıda bulunarak "dışarıda kalan vatandaşların misafirhanelere yönlendirilmesini" istedi.

Haberler 13.02.2020 - 00:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ylmaz BEKLEYEN

DYARBAKIR- Kentteki sorunlar muhtarlarla istiare ederek ve sürekli iletiim halinde bulunularak çözüme kavuturulmas amacyla muhtarlar saati uygulamas balatan l Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu, olumsuz hava koullarna kar muhtarlar darda kalan vatandalar konusunda uyararak, misafirhanelere yönlendirilmesini istedi.

Güzelolunun talimatyla balatlan Muhtar Saati uygulamasnn 15incisi dün gerçekletirildi. Büyükehir Belediyesi Toplant Salonundaki toplantya Güzelolu, Büyükehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Erylmaz, DSK Genel Müdür V. Dr. Ahmet Naci Helvac, Devlet Su leri 10. Bölge Müdürü Veysi Kanat, Karayollar 9. Bölge Müdürü Ökke Ceylan, kamu kurum müdürleri, Büyükehir Belediyesi ve DSK Genel Müdürlüü daire bakanlar ile çok sayda muhtar katld.

MSAFRHANELERE YÖNLENDRN

l Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu, kentte son bir haftadr olumsuz hava artlarnn yaandn belirterek, muhtarlarn evsiz ve evinde barnma sorunu yaayan vatandalar Büyükehir Belediyesi misafirhanesine yönlendirmelerini istedi. Güzelolu, yakacak sknts yaayan vatandalarn bal bulunduklar kaymakamlklara bavurarak yakacak alabileceklerini söyledi. Önceki toplantlarda yol yapmla ilgili talepleri deerlendiren Güzelolu, gelecek hafta ihaleye çkacaklarn ve yol yapm çalmalarn balatacaklarn ifade etti. DSK Genel Müdür V. Dr. Ahmet Naci Helvac ise, DSKnin devam eden ve planlanan çalmalarn sunumunu gerçekletirerek muhtarlara bilgi verdi. Sunumun ardndan muhtarlar yaadklar sorunlar ve taleplerini Güzeloluna ilettiler. Muhtarlara ilgili kamu kurum müdürleri ve Büyükehir Belediyesi ile DSK Genel Müdürlüünün ilgili daire bakanlar konu hakknda bilgi verdiler.

Ana Sayfaya Git