Kira çatışması

Merkez Üçkuyu bölgesinde, kira anlaşmazlığına düşen taraflar silahlı düelloya tutuştu. Olayda biri ağır üç kişi yaralandı. İşyeri kirası yüzünden Fidan ve Başol ailesine mensup kişiler arasında önceki akşam, tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada taraflar üzerlerinde bulunan silahları çekerek, birbirlerine sıkmaya başladı. Olayda Orhan ile Emre Fidan, Başol ailesinin yakını Eyyüp Ayhan yaralandı. Yaralılar Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, olay sonrasında 2 kişi gözaltına alınırken, firar eden üç kişinin ise yakalanmasına çalışılıyor.

Haberler 28.01.2021 - 03:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeniehir ilçesinde, Fidan ve Baol aile fertleri arasnda önceki gün kira tartmas nedeniyle çkan silahl çatmada kan akt. Olayda biri ar üç kii yaraland.

SLAHLI çATIMA

Edinilen bilgiye göre, Üçköyü mevkiindeki bir deponun kiralanmas ve bakmyla ilgili Burhan Baol ile emlakç Orhan Fidan arasnda, tartma çkt. Ödeme tutar yüzünden çkan tartma ksa sürede kavgaya dönüünce, her iki aileye mensup kiiler üzerinde tadklar silahlar ateleyerek, birbirlerini vurdu.

Üç K YARALANDI

Silahl düelloya dönüen kavgada, emlakçlk yaptklar öne sürülen Orhan ve Emre Fidan kardelerin yansra kar taraftan Burhan Baoln yakn olan Eyyüp Ayhan yaraland. Yarallar olay yerine çarlan Ambulanslarla, Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrlarak, tedavi altna alnd.

KAçANLAR ARANYOR

Orhan Fidann salk durumunun ciddiyetini koruduu bildirilirken, saldr sonrasnda kaçan kiilerden, 2si gözaltna alnd. Burhan Baol ile birlikte üç kiinin ise yakalanmasna çalld bildirildi. Olaya karanlarn suç dosyalarnn kabark olduu örenilirken, Yeniehir lçe Emniyet müdürlüünün balatt kapsaml soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git