Görüş Bildir

Kira çatışması

Merkez Üçkuyu bölgesinde, kira anlaşmazlığına düşen taraflar silahlı düelloya tutuştu. Olayda biri ağır üç kişi yaralandı. İşyeri kirası yüzünden Fidan ve Başol ailesine mensup kişiler arasında önceki akşam, tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada taraflar üzerlerinde bulunan silahları çekerek, birbirlerine sıkmaya başladı. Olayda Orhan ile Emre Fidan, Başol ailesinin yakını Eyyüp Ayhan yaralandı. Yaralılar Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, olay sonrasında 2 kişi gözaltına alınırken, firar eden üç kişinin ise yakalanmasına çalışılıyor.

Kira çatışması

Merkez Yenişehir ilçesinde, Fidan ve Başol aile fertleri arasında önceki gün "kira" tartışması nedeniyle çıkan silahlı çatışmada kan aktı. Olayda biri ağır üç kişi yaralandı.

SİLAHLI ÇATIŞMA

Edinilen bilgiye göre, Üçköyü mevkiindeki bir deponun kiralanması ve bakımıyla ilgili Burhan Başol ile emlakçı Orhan Fidan arasında, tartışma çıktı. Ödeme tutarı yüzünden çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce, her iki aileye mensup kişiler üzerinde taşıdıkları silahları ateşleyerek, birbirlerini vurdu.

ÜÇ KİŞİ YARALANDI

Silahlı düelloya dönüşen kavgada, emlakçılık yaptıkları öne sürülen Orhan ve Emre Fidan kardeşlerin yansıra karşı taraftan Burhan Başol'ın yakını olan Eyyüp Ayhan yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan Ambulanslarla, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı.

KAÇANLAR ARANYOR

Orhan Fidan'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilirken, saldırı sonrasında kaçan kişilerden, 2'si gözaltına alındı. Burhan Başol ile birlikte üç kişinin ise yakalanmasına çalışıldığı bildirildi. Olaya karışanların suç dosyalarının kabarık olduğu öğrenilirken, Yenişehir İlçe Emniyet müdürlüğünün başlattığı kapsamlı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi