Kırklar dağı’nda tahribat yapıldı

Kimliği belirsiz kişiler Kırklar Dağı’na yerleştirilen banklara ve mobilyalara zarar verdi

Haberler 09.08.2021 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kimlii belirsiz kiiler ksa süre önce çevre düzenlemesi yaplan Krklar Dann kent mobilyalarn tahrip etti. Tahrip edilen banklar ve mobilyalar yürü alanna gelii güzel atlrken, vatandalar yetkililerin yaplan bu tahribata kar harekete geçilmesini ve suçlularn en ksa sürede yakalanarak cezalandrlmasn istedi.

VATANDALAR TEPK GÖSTERD

Yaplan tahribatn boyutunu gören çevredeki vatandalar ve ziyaretçiler duruma tepki göstererek, yetkililerin yaplan bu tahribata kar harekete geçilmesini ve suçlularn en ksa sürede yakalanarak cezalandrlmasn istedi. Vatandalar yllarca bo alan ve devlet yatrmyla güzelletirilip Diyarbakra kazandrlan bu alandaki yatrmlarn kendini bilmezler tarafndan tahrip edilmesini kabul edilmez olarak gördüklerini söyledi.

Kendini bilmez insanlarn memlekete verdii bu zararn bir daha yaanmamasn talep eden vatandalar, suçlularn bulunarak gerekli cezalarn verilmesini istedi. Huzur ile birlikte Diyarbakrn yerli ve yabanc turist aknna uradn dile getiren vatandalar, böyle kendini bilmezler yüzünden hem devlet yatrmlarnn heba edildiini, hem de memleketin adnn kötülendiini dile getirdi.

KAMERALAR NCELEMEYE ALINDI

Yaanan olayla ilgili olarak güvenlik güçleri de üphelilerin yakalanmas için çevrede bulunan güvenlik kameralarn inceleyerek çalma balatt.

Ana Sayfaya Git