Kırklar dağı’nda tahribat yapıldı

Kimliği belirsiz kişiler Kırklar Dağı’na yerleştirilen banklara ve mobilyalara zarar verdi

Kırklar dağı’nda tahribat yapıldı

Kimliği belirsiz kişiler kısa süre önce çevre düzenlemesi yapılan Kırıklar Dağı’nın kent mobilyalarını tahrip etti. Tahrip edilen banklar ve mobilyalar yürüş alanına gelişi güzel atılırken, vatandaşlar yetkililerin yapılan bu tahribata karşı harekete geçilmesini ve suçluların en kısa sürede yakalanarak cezalandırılmasını istedi.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Yapılan tahribatın boyutunu gören çevredeki vatandaşlar ve ziyaretçiler duruma tepki göstererek, yetkililerin yapılan bu tahribata karşı harekete geçilmesini ve suçluların en kısa sürede yakalanarak cezalandırılmasını istedi. Vatandaşlar yıllarca boş alan ve devlet yatırımıyla güzelleştirilip Diyarbakır'a kazandırılan bu alandaki yatırımların kendini bilmezler tarafından tahrip edilmesini kabul edilmez olarak gördüklerini söyledi.

Kendini bilmez insanların memlekete verdiği bu zararın bir daha yaşanmamasını talep eden vatandaşlar, suçluların bulunarak gerekli cezaların verilmesini istedi. Huzur ile birlikte Diyarbakır'ın yerli ve yabancı turist akınına uğradığını dile getiren vatandaşlar, böyle kendini bilmezler yüzünden hem devlet yatırımlarının heba edildiğini, hem de memleketin adının kötülendiğini dile getirdi.

KAMERALAR İNCELEMEYE ALINDI

Yaşanan olayla ilgili olarak güvenlik güçleri de şüphelilerin yakalanması için çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyerek çalışma başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz