Kırmızı Liste DTSO İddialı

Kırmızı Liste ile Diyarbakır TSO seçimlerine hazırlanıyorlar İş adamı Kaya "Diyarbakır'ın önümüzdeki dört yılını planlamak ve kalkınma hamlelerinde etkin görev almak için 'Kırmızı Liste' ile Dayanışma Platformu olarak seçime girme kararı aldık" dedi.

Haberler 25.03.2018 - 10:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrl i adam Mehmet Kaya, Diyarbakrn önümüzdeki dört yln planlamak ve kalknma hamlelerinde etkin görev almak için Krmz Liste ile Dayanma Platformu olarak seçime girme karar aldk. dedi.

Diyarbakrda 14 Nisanda yaplacak Ticaret ve Sanayi Odas (TSO) seçimlerine Krmz Liste olarak katlacak Dayanma Platformu üyeleri, merkez Kayapnar ilçesinde bir restoranda bir araya geldi.

Platform adna açklama yapan i adam Kaya, 14 Nisanda yaplacak seçimlere Krmz Liste olarak gireceklerini söyledi.

Kaya, seçimi kazanan ekibin 2022 ylna kadar Diyarbakrdaki sanayi, ticaret ve ekonomi politikalar ile yatrmlar yürüteceini kaydederek, birçok grubun seçimlerde yaracan, seçimlerin kentin kadim kültürüne uygun yürütüleceine olan inancnn tam olduunu aktard.

KIRMIZILI LSTE DDALI

nanyoruz ki yola çkan tüm gruplar, proje temelinde ve sayg ölçüsünde seçim sürecini yaad takdirde Diyarbakrn saygdeer i dünyas en doru karar verecektir. Bu çerçevede, bu seçimi çok önemsiyoruz. Diyarbakrn önümüzdeki dört yln planlamak ve kalknma hamlelerinde etkin görev almak için Krmz Liste Dayanma Platformu olarak seçime girme karar aldk. ifadelerini kullanan Kaya, TSOnun geçmiini, yapmak istediklerini ve yapamadklarn bildiklerini belirtti.

Kentin yerel ve ulusal düzeydeki sorunlarn, sanayisinin Türkiye içindeki durumunu da bildiklerini aktaran Kaya, bu yönde ksa bir zaman içinde kamuoyu ve seçmenle sorunlar ve çözümler konulu raporu paylaacaklarn bildirdi.

Kaya, Krmz Liste Dayanma Platformu olarak Diyarbakr deien ve deiecek olan yeni dünya konjonktürüne hazrlamak için yola çktklarn sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git