Görüş Bildir

Kırmızı Liste DTSO İddialı

Kırmızı Liste ile Diyarbakır TSO seçimlerine hazırlanıyorlar İş adamı Kaya "Diyarbakır'ın önümüzdeki dört yılını planlamak ve kalkınma hamlelerinde etkin görev almak için 'Kırmızı Liste' ile Dayanışma Platformu olarak seçime girme kararı aldık" dedi.

Kırmızı Liste DTSO İddialı

Diyarbakırlı iş adamı Mehmet Kaya, "Diyarbakır'ın önümüzdeki dört yılını planlamak ve kalkınma hamlelerinde etkin görev almak için 'Kırmızı Liste' ile Dayanışma Platformu olarak seçime girme kararı aldık." dedi.

Diyarbakır'da 14 Nisan'da yapılacak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimlerine  "Kırmızı Liste" olarak katılacak Dayanışma Platformu üyeleri, merkez Kayapınar ilçesinde bir restoranda bir araya geldi.

Platform adına açıklama yapan iş adamı Kaya, 14 Nisan'da yapılacak seçimlere  "Kırmızı Liste" olarak gireceklerini söyledi.

Kaya, seçimi kazanan ekibin 2022 yılına kadar Diyarbakır'daki sanayi, ticaret ve ekonomi politikaları ile yatırımları yürüteceğini kaydederek, birçok grubun seçimlerde yarışacağını, seçimlerin kentin kadim kültürüne uygun yürütüleceğine olan inancının tam olduğunu aktardı.

KIRMIZILI İLSTE İDDİALI

"İnanıyoruz ki yola çıkan tüm gruplar, proje temelinde ve saygı ölçüsünde seçim sürecini yaşadığı takdirde Diyarbakır'ın saygıdeğer iş dünyası en doğru kararı verecektir. Bu çerçevede, bu seçimi çok önemsiyoruz. Diyarbakır'ın önümüzdeki dört yılını planlamak ve kalkınma hamlelerinde etkin görev almak için 'Kırmızı Liste' Dayanışma Platformu olarak seçime girme kararı aldık." ifadelerini kullanan Kaya, TSO'nun geçmişini, yapmak istediklerini ve yapamadıklarını bildiklerini belirtti.

Kentin yerel ve ulusal düzeydeki sorunlarını, sanayisinin Türkiye içindeki durumunu da bildiklerini aktaran Kaya, bu yönde kısa bir zaman içinde kamuoyu ve seçmenle "sorunlar ve çözümler" konulu raporu paylaşacaklarını bildirdi.

Kaya, "Kırmızı Liste" Dayanışma Platformu olarak Diyarbakır'ı değişen ve değişecek olan yeni dünya konjonktürüne hazırlamak için yola çıktıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi