Kırsal'a Ramazan çıkarması

İlçeye bağlı Uzunbahçe kırsal mahallesine çıkarma yapan AK Partili Bağlar Belediyesi vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi, mahallenin ileri gelenlerinin taziyesine katılarak acılarını paylaştı. Vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Başkan Beyoğlu,”Ne talebiniz olursa bize anında iletin, hemen çözelim. Ben kendimi belediye başkanı olarak değil, sizlerin hizmetkarı olarak görüyorum.” dedi.

Haberler 09.04.2022 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Diyarbakr-Mardin kara yolu güzergahnda merkeze 33 kilometre uzaklkta bulunan Uzunbahçe Mahallesine Ramazan ay nedeniyle çkarma yapt.

ÖNCE TAZYE, SONRA VATANDA BULUMASI

Mahalle muhtar Faruk Adgüzel ve vatandalar tarafndan karlanan Bakan Beyolu, mahallenin taziye evinde taziye ziyaretine katlp basal dileklerini ilettikten sonra okunan Kuran Kerim eliinde dua etti. Daha sonra ise mahallede ksa bir tura çkan Bakan Beyolu, vatandalarn kendisine ilettii taleplerle ilgili notlar alarak hemen çözüm üretilmesi için belediyenin ilgili birimlerine talimat verdi.

SEVNCNZE VE ACINIZA ORTAK OLMAK GÖREVMZDR

400 bin nüfuslu Balarda ayrm gözetmeden Karacada krsalndan Balarn en ucra köelerine kadar tüm vatandalarn emrinde olduklarn belirten Beyolu,Sizlere hizmet etmek, sevincinize ve acnz paylamak bizim görevimizdir. Halk olmadan ne biz oluruz, ne bu makamlar olur. Bugüne kadar beraber güzel iler baardk. Ne talebiniz olursa bize annda bildirin, biz de gereini yapalm. Eksik kaldmz noktalarda bize eletiri ve önerilerinizi iletmenizi istiyoruz. Ben kendimi belediye bakan olarak deil, sizlerin hizmetkar olarak görüyorum. diye konutu.

Ana Sayfaya Git