Kırsal'a Ramazan çıkarması

İlçeye bağlı Uzunbahçe kırsal mahallesine çıkarma yapan AK Partili Bağlar Belediyesi vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi, mahallenin ileri gelenlerinin taziyesine katılarak acılarını paylaştı. Vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Başkan Beyoğlu,”Ne talebiniz olursa bize anında iletin, hemen çözelim. Ben kendimi belediye başkanı olarak değil, sizlerin hizmetkarı olarak görüyorum.” dedi.

Kırsal'a Ramazan çıkarması

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Diyarbakır-Mardin kara yolu güzergahında merkeze 33 kilometre uzaklıkta bulunan Uzunbahçe Mahallesi’ne Ramazan ayı nedeniyle çıkarma yaptı.

ÖNCE TAZİYE, SONRA VATANDAŞ BULUŞMASI

Mahalle muhtarı Faruk Adıgüzel ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Beyoğlu, mahallenin taziye evinde taziye ziyaretine katılıp başsağlığı dileklerini ilettikten sonra okunan Kur’anı Kerim eşliğinde dua etti. Daha sonra ise mahallede kısa bir tura çıkan Başkan Beyoğlu, vatandaşların kendisine ilettiği taleplerle ilgili notlar alarak hemen çözüm üretilmesi için belediyenin ilgili birimlerine talimat verdi.

“SEVİNCİNİZE VE ACINIZA ORTAK OLMAK GÖREVİMİZDİR”

400 bin nüfuslu Bağlar’da ayrım gözetmeden Karacadağ kırsalından Bağlar’ın en ucra köşelerine kadar tüm vatandaşların emrinde olduklarını belirten Beyoğlu,”Sizlere hizmet etmek, sevincinize ve acınızı paylaşmak bizim görevimizdir. Halk olmadan ne biz oluruz, ne bu makamlar olur. Bugüne kadar beraber güzel işler başardık. Ne talebiniz olursa bize anında bildirin, biz de gereğini yapalım. Eksik kaldığımız noktalarda bize eleştiri ve önerilerinizi iletmenizi istiyoruz. Ben kendimi belediye başkanı olarak değil, sizlerin hizmetkarı olarak görüyorum.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz