Kızılaylı kadınlar, cezaevinde kalan kadınlarla bir araya geldi

Kızılay Diyarbakır İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, korona virüs tedbirleri kapsamında tüm Türkiye'de uygulanan 17 günlük tam kapanma döneminde, cezaevinde bulunan kadın ve çocukları ziyaret ederek çeşitli yardım paketleri dağıttı.

Haberler 12.05.2021 - 01:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Diyarbakr Kadn Kapal Ceza nfaz Kurumunu ziyaret eden Diyarbakr Kzlay Kadn Kollar yönetimi, aralarnda çölyak rahatszl da bulunan 13 hükümlü ve tutuklu kadn ile baz çocuklara, kyafet, çocuk bezi, oyuncak, çocuk ayakkabs ve özel ihtiyaçlarna binaen yardm paketi datld.

CEZAEVNDEK KADINLAR

Kzlay Diyarbakr l Kadn Kollar Bakan psikolog Lebibe Ylmaz, Diyarbakr Kadn Kapal Ceza nfaz Kurumunu ziyaret ettiklerini söyledi. Ylmaz, ziyaret sonras duygusal karmaa yaadn dile getiren Lebibe Ylmaz, çocuklara bayramlk kyafetler, oyuncak ve ihtiyaçlar olan malzemeler götürdük. Annelerinin kaderine doan çocuklar vard orada. imdiden bakalarnn günahlaryla omuzlar çökmü, yüzü solmu çocuklar. Yüreim çok büyüsün istedim, istedim ki hepinizi içime alaym. stedim ki hepinizi kollarmn arasnda sarp çkaym oradan. Yapamadm tabi ki ve yapamamann acs ile çktm oradan. Anladm ki çok ama çok çalmak lazm. Senin ve senin gibi çocuklarn orada olmamas için çok çalacam dedi.

Ana Sayfaya Git