Koçbaşıyla içeri girebildiler!

Diyarbakır’da, ihbar üzerine 8 katlı binanın bodrum katına baskın yapan polis, yaklaşık 1 metre boyundaki dış kapıyı koçbaşıyla kırarak, içeri girdi. Bir kapı ile daha karşılan ekipler, alkollü eğlence mekanına dönüştürülen bodrum kattaki 26'sı kadın 50 kişiye toplam 157 bin 500 TL ceza kesti. Bodrum kat mühürlenirken, çıkan kadınlardan biri, bina dışında bir süre oturduktan sonra kucağına aldığı, boyuna yakın oyuncak ayı ile yürüyerek uzaklaştı.

Haberler 29.01.2021 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeniehir ilçesinde ihbar üzerine 8 katl binann bodrum katna baskn yapan polis, yaklak 1 metre boyundaki d kapy koçbayla krarak, içeri girince, karlatklar manzara karsnda akna donuldu. 26s kadn 50 kiinin bulunduu bodrum kat elence mekanna dönütürüldüü ortaya çkt.

BODRUM KATI MEYHANE

Yeniehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Öretmenler Sokakta bulunan 8 katl binann bodrum katnda, önceki gece kstlama saatinde elence yapld ihbar üzerine, lçe Emniyet Müdürlüü ekipleri harekete geçerek, operasyon için start verdi. lk önce, sokakta güvenlik önlemi alan polis, giri-çklar yasaklad. Binann dndan girilen bodrum katnn yaklak 1 metrelik kaps, ilk önce ekipler tarafndan hiçbir ey olmam gibi çalnd.

KOçBAIYLA ANCAK AçILDI

Bina sakinleri ve sokaktaki dier binalarda oturanlarn balkonlardan izledii operasyonda, kapy açan olmaynca ekipler, savclk izniyle kapy koçbayla krarak içeri girmeye çalt. Uzun süren çalma sonucunda içeri girep polis ekipleri, ok bir manzarayla karlat. Karlarna çkan ikinci kapy da açan ekipler, bodrum kadnn müzikli ve alkollü elence mekanna dönütürüldüünü belirledi.

26SI KADIN 50 KYE CEZA

Meyhaneye çevrilen bodrum kadnda bulunan 26s kadn 50 kiiye koronavirüs tedbirlerini ihlalden toplam 157 bin 500 TL ceza para cezas kesildi. Bodrum katn kaps, zabta ekiplerince mühürlendi. çeriden kucanda boyu kadar oyuncak ay ile çkan kadn, bir süre darda oturduktan sonra kucana alp, yürüyerek uzaklat. Alkollü mekana dönütürülen bodrum katna yönelik polisin müdahallesi, mahalle sakinleri tarafndan memnuniyetle karlanrken, baz vatandalar alk çald.

Ana Sayfaya Git