Görüş Bildir

Koçbaşıyla içeri girebildiler!

Diyarbakır’da, ihbar üzerine 8 katlı binanın bodrum katına baskın yapan polis, yaklaşık 1 metre boyundaki dış kapıyı koçbaşıyla kırarak, içeri girdi. Bir kapı ile daha karşılan ekipler, alkollü eğlence mekanına dönüştürülen bodrum kattaki 26'sı kadın 50 kişiye toplam 157 bin 500 TL ceza kesti. Bodrum kat mühürlenirken, çıkan kadınlardan biri, bina dışında bir süre oturduktan sonra kucağına aldığı, boyuna yakın oyuncak ayı ile yürüyerek uzaklaştı.

Koçbaşıyla içeri girebildiler!

Merkez Yenişehir ilçesinde ihbar üzerine 8 katlı binanın bodrum katına baskın yapan polis, yaklaşık 1 metre boyundaki dış kapıyı koçbaşıyla kırarak, içeri girince, karşılaştıkları manzara karşısında şaşkına donuldu. 26'sı kadın 50 kişinin bulunduğu bodrum katı eğlence mekanına dönüştürüldüğü ortaya çıktı.

BODRUM KATI MEYHANE

Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Öğretmenler Sokak'ta bulunan 8 katlı binanın bodrum katında, önceki gece kısıtlama saatinde eğlence yapıldığı ihbarı üzerine, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek, operasyon için start verdi.  İlk önce, sokakta güvenlik önlemi alan polis, giriş-çıkışları yasakladı. Binanın dışından girilen bodrum katının yaklaşık 1 metrelik kapısı, ilk önce ekipler tarafından hiçbir şey olmamış gibi çalındı.

KOÇBAŞIYLA ANCAK AÇILDI

Bina sakinleri ve sokaktaki diğer binalarda oturanların balkonlardan izlediği operasyonda, kapıyı açan olmayınca ekipler, savcılık izniyle kapıyı koçbaşıyla kırarak içeri girmeye çalıştı. Uzun süren çalışma sonucunda içeri girep polis ekipleri, şok bir manzarayla karşılaştı. Karşılarına çıkan ikinci kapıyı da açan ekipler, bodrum kadının müzikli ve alkollü eğlence mekanına dönüştürüldüğünü belirledi.

26'SI KADIN 50 KİŞİYE CEZA

Meyhaneye çevrilen bodrum kadında bulunan 26'sı kadın 50 kişiye 'koronavirüs tedbirlerini ihlal'den toplam 157 bin 500 TL ceza para cezası kesildi. Bodrum katın kapısı, zabıta ekiplerince mühürlendi. İçeriden kucağında boyu kadar oyuncak ayı ile çıkan kadın, bir süre dışarıda oturduktan sonra kucağına alıp, yürüyerek uzaklaştı. Alkollü mekana dönüştürülen bodrum katına yönelik polisin müdahallesi, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanırken, bazı vatandaşlar alkış çaldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi