Korkunç kaza!

Merkez Sur Belediyesine ait temizlik aracının kamyonet ile çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Sur Belediyesine ait Fadıl Karagöz yönetimindeki temizlik aracı, Sur ilçesinin Soğanlı köyü mevkisinde karşı yönden gelen Ali Kaya yönetimindeki kamyonet ile çarpıştı. Kazada, sürücüler olay yerinde hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince hastanelere kaldırıldı.

Haberler 16.09.2020 - 09:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Sur ilçesindeki lçe Belediyesinin çöp toplama arac ile kamyonetin kafa kafaya çarpmas sonucu meydana gelen trafik kazasnda 2 kii öldü, 2 kii de yaraland.

KAZA YAANDI

Korkunç ölümlü trafik kazas Diyarbakr-Hani karayolu Soanl mevkinde meydana geldi. Merke Sur ilçe Belediyesine ait Fadl Karagöz (50) idaresindeki 21 DA 667 çöp toplama arac, kar yönden gelen Ali Kaya (45) idaresindeki 38 TC 811 plakal kamyonetle kafa kafaya çarpt.

2 SÜRÜCÜ ÖLDÜ

Kazada Fadl Karagöz ile Ali Kaya olay yerinde hayatn kaybederken, çöp toplama aracnda bulunan Eref Öztürk ve Hüseyin Göçer ise yaraland. Kazay gören çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 salk ekibi ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yarallar, olay yerinde yaplan ilk müdahalelerinin ardndan ambulansla Dicle Üniversitesi Hastanesi acil servisine kaldrlarak tedavi altna alnd. Olayda hayatn kaybeden 2 kiinin cansz bedeni ise otopsi yaplmak üzere Diyarbakr Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna kaldrld. Olayla ilgili geni çapta inceleme balatld.

Ana Sayfaya Git