Korkutan yangın

Binanın 7'inci katında çıkan yangın korku saldı. Dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırılırken, itfaiye ekipleri güçlükle yangını kontrol altına aldı.

Haberler 19.10.2017 - 07:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Kayapnar lçesinde bir binann 7nci katndaki dairede çkan yangn, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Dumandan etkilenen anne ve çocuu ambulansta tedavi edildi.

Kayapnar lçesi Gaziler Semtindeki Ömerolu Sitesinde bulunan bir binann 7nci katndaki dairede, bugün akam saatlerinde yangn çkt. Ksa sürede büyüyen alevler, tüm daireyi sard.

KORKUTAN YANGIN 2 YARALI

Yangn nedeni ile ev ve binadaki vatandalar apartman tahliye etti. Tahliyenin ardndan evde bulunan tüpün patlamas çevrede panie neden oldu. çevredekilerin haber vermesinin ardndan olay yerine itfaiye, 112 Acil Servis, UMKE ve polis ekipleri sevk edildi. tfaiye ekipleri yangna müdahale ederek söndürürken, dumandan etkilenen anne ve çocuu olay yerine gelen ambulansta ilk tedavisinin yaplmasnn ardndan hastaneye sevk edildi.

VATANDALAR TEPK GÖSTERD

Güvenlik güçleri vatandalarn bir süre siteye girmesine izin vermedi. Yangnn söndürülmesinin ardndan soutma çalmalar yaplrken, olayla ilgili inceleme balatld. Öte yandan, çevrede bulunan vatandalar uzun süre itfaiye ekiplerine tepki gösterdi. çalmalar esnasnda laf atp, neden geçiktiklerini sordu.

Ana Sayfaya Git