Korkutan yangın

Binanın 7'inci katında çıkan yangın korku saldı. Dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırılırken, itfaiye ekipleri güçlükle yangını kontrol altına aldı.

Korkutan yangın

Merkez Kayapınar İlçesi'nde bir binanın 7'nci katındaki dairede çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Dumandan etkilenen anne ve çocuğu ambulansta tedavi edildi.

Kayapınar İlçesi Gaziler Semti'ndeki Ömeroğlu Sitesinde bulunan bir binanın 7'nci katındaki dairede, bugün akşam saatlerinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, tüm daireyi sardı.

KORKUTAN YANGIN 2 YARALI

Yangın nedeni ile ev ve binadaki vatandaşlar apartmanı tahliye etti. Tahliyenin ardından evde bulunan tüpün patlaması çevrede paniğe neden oldu. Çevredekilerin haber vermesinin ardından olay yerine itfaiye, 112 Acil Servis, UMKE ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına  müdahale ederek söndürürken, dumandan etkilenen anne ve çocuğu olay yerine gelen ambulansta ilk tedavisinin yapılmasının ardından hastaneye sevk edildi.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Güvenlik güçleri vatandaşların bir süre siteye girmesine izin vermedi. Yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışmaları yapılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. Öte yandan, çevrede bulunan vatandaşlar uzun süre itfaiye ekiplerine tepki gösterdi. Çalışmalar esnasında laf atıp, neden geçiktiklerini sordu.

Kaynak: Diyarbakır Söz