Köylere yeni yol

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi ve kırsal bölgelerde hizmet çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürüyor. Kırsal 3 mahalleye yeni yollar kazandırılırken, merkezde bir mahallede asfaltlama ve iki mahallede de kaldırım yenileme çalışması gerçekleştirilirken ulaşım için elverişli hale getirildi.

Haberler 01.06.2021 - 01:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, uzun yllarn ihmali olarak deerlendirilen ilçenin alt yapsn yenilemeye devam ediyor. Bir yandan yeni yerleim yerleri için yeni yollar açlyor, dier yandan ypranan ve kullanlamaz hale gelen yol ve kaldrmlar yenilerek vatandalarn konforlu bir yaam sürmesi için hazr hale getiriliyor.

Karacada bölgesinde bulunan Karacada, Buçuktepe ve Sakall mahallelerine bal bir çok noktada yeni yollar açlarak burada ikamet eden vatandalarn hizmetine sunuldu.

YOL VE KALDIRIM

Merkezde ise asfaltlama ve kaldrm yenileme hizmetleri aralksz olarak sürdürülüyor. 20 yldr asfaltlanmad belirtilen Fatih Mahallesinde sokaklar asfaltlama çalmasyla ulam için elverili hale getirildi. Baclar Mahallesinde yeni açlan imar yollarnn çevresinde de kaldrm çalmalar yaplyor. Selahaddin Eyyubi Mahallesinde ypranan ve kullanlamaz hale gelerek kötü bir görüntü oluturan kaldrmlar yenilenerek parke talaryla güzel bir görüntü kazand.

Ana Sayfaya Git