Görüş Bildir

Köylere yeni yol

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi ve kırsal bölgelerde hizmet çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürüyor. Kırsal 3 mahalleye yeni yollar kazandırılırken, merkezde bir mahallede asfaltlama ve iki mahallede de kaldırım yenileme çalışması gerçekleştirilirken ulaşım için elverişli hale getirildi.

Köylere yeni yol

Bağlar Belediyesi, uzun yılların ihmali olarak değerlendirilen ilçenin alt yapısını yenilemeye devam ediyor. Bir yandan yeni yerleşim yerleri için yeni yollar açılıyor, diğer yandan yıpranan ve kullanılamaz hale gelen yol ve kaldırımlar yenilerek vatandaşların konforlu bir yaşam sürmesi için hazır hale getiriliyor.

Karacadağ bölgesinde bulunan Karacadağ, Buçuktepe ve Sakallı mahallelerine bağlı bir çok noktada yeni yollar açılarak burada ikamet eden vatandaşların hizmetine sunuldu.

YOL VE KALDIRIM

Merkezde ise asfaltlama ve kaldırım yenileme hizmetleri aralıksız olarak sürdürülüyor. 20 yıldır asfaltlanmadığı belirtilen Fatih Mahallesi’nde sokaklar asfaltlama çalışmasıyla ulaşım için elverişli hale getirildi. Bağcılar Mahallesi’nde yeni açılan imar yollarının çevresinde de kaldırım çalışmaları yapılıyor. Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde yıpranan ve kullanılamaz hale gelerek kötü bir görüntü oluşturan kaldırımlar yenilenerek parke taşlarıyla güzel bir görüntü kazandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi