Kübra'ya özel ekip kuruldu

Diyarbakır’da 13 Kasım'dan bu yana haber alınamayan Kübra Ekin’in (22) bulunması için, basında yer alan yoğun haberler üzerine Diyarbakır İl Emniyet müdürlüğünde, özel ekip kuruldu.

Haberler 01.12.2021 - 10:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Diyarbakrda 13 Kasmdan bu yana haber alnamayan Kübra Ekinin (22) bulunmas için, basnda yer alan youn haberler üzerine Diyarbakr l Emniyet müdürlüünde, özel ekip kuruldu.

Diyarbakrn Merkez Balar ilçesi Baclar Mahallesinde annesi Rahime Özdemir ile birlikte yaayan Kübra Ekin, 18 gün önce alveri için evden çkt. Akam eve dönmeyen Kübra Ekin, bir gün sonra annesini arayp, geleceini söyledi. Ancak bu saatten sonra Ekinin cep telefonu kapand. Kzna ulaamayan Rahime Özdemir, polise bavurdu.

ÖZEL EKP KURULDU

13 Kasmdan beri kayp olan Kübra Ekinin bulunmas için günlerdir yerel ve ulusal gazetelerde haber konulu olmas, ailenin Diyarbakr Barosuna bavurarak, etkin bir soruturma açlmasn istemezi üzerine, l Emniyet Asayi ube Müdürlüüne bal Cinayet Büro ve Aranan ahslar Büro Amirlii ekiplerinden oluan karma özel ekip kurulduu örenildi. Her ihtimal ve detay titizlikle incelenmesi beklenilen Özel Ekibin, Ekinin yakn çevresinin bilgisine bavurmaya balad bildirildi. Ekinin kayp olmadan önceki günlerde geçi yapt güzergahlar üzerinde çalmalar younlatran ekip, kamera kaytlar üzerinde de inceleme yürütüyor.

SALDIRIYA URAMITI

Kübra Ekin, mays aynda Balar ilçesi Lezgin Avc Caddesinde marketten ekmek alp dönerken kimlii belirsiz kiinin saldrsna uramt. Mahallelinin müdahalesi sonucu üpheli kaçarken, Kübra Ekinin iki dii krlm, sa elinin bilei incinmiti. Polis olay sorutururken, faili ise halen bulunamad.

Ana Sayfaya Git