Kurum, Diyarbakır’da

Çevre ve Şehirçilik Bakanı Murat, çeşitli temaslarda bulunmak üzere bugün Diyarbakır'a kurmaylarıyla, günü birlik çıkarma yapacak. Kurum, İl Valisi Münir Karaloğlu ile birlikte, Merkez Sur ilçesinde yürütülen yeniden inşa çalışmalarını yerinde inceleyecek. Sur mağdurlarıyla da bir araya gelecek olan, Kurum özellikle Bağlar ilçesinde "kentsel dönüşüme" yönelik, müjdeler vermesi bekleniyor.

Haberler 14.08.2020 - 00:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çevre ve ehirçilik Bakan Murat Kurum, bugün günü birlik temaslarda bulunmak üzere, Diyarbakra geliyor.

KURUM DYARBAKIRA GELYOR

Edinilen bilgiye göre, bugün sabah havayoluyla Diyarbakra gelecek olan Bakan Kurum, ilk olarak l Valisi ve Büyükehir belediyesi Bakanvekili Münir Karalolunu ziyaret ederek, kent hakknda brinfing alacak.

SUR LçESNDEK HYA çALIALARI

çevre ve ehirçilik Bakanlnn, hendek ve barikat terörü nedeniyle büyük tahribatn yaand Merkez Sur ilçesinde yürütülen ihya çalmalar hakknda son durumla ilgili bilgi alacak olan Bakan Kurum, beraberindeki kurmaylar, AK Parti Milletvekilleri ile Vali Karaloluyla, yerinde incelemelerde bulunacak. Bakan Kurum, Surun imaryla ilgili de bilgi alacak.

KENTSEL DÖNÜÜM MÜJDELER

Bir süre önce kura çekerek evlerine kavuan Sur maduru sakinleriyle de bir araya gelmesi beklenen Bakan Kurum, Sur ve Balar ilçesinde bir süredir yürütülen kentsel dönüüme yönelik projelerle ilgili, müjdeler vermesi bekleniyor. Merkez Balar ilçe AK Partili Belediye Bakan Hüseyin Beyolunu da ziyaret edecei örenilen çevre ve ehirçilik Bakan Murat Kurum, burada basna Balarda start verilecek olan Kentsel Dönüümle ilgili önemli açklamalarda bulunacak.

STK ve ODA BAKANLARIYLA

Kurum Sur ilçesinde esnaf ziyaretinin yansra, STK ve Oda Bakanlaryla bir araya gelerek, istiarede bulunacak.

Ana Sayfaya Git