Liseli okulda terör estirdi!

Tartışığı arkadaşı özrünü kabul etmeyince kurusıkı tabancayla başına ateş etti. Yaralı halde elindeki silahla sınıfları gezen öğrenci, arkadaşlarını tehdit etti.

Haberler 07.04.2018 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Filiz YAA

DYARBAKIR- Merkez Yeniehir ilçesinde, M.G. adl liseli kz örenci, tartt okul arkada özrünü kabul etmeyince kurusk tabancayla bana ate ederek kendisini yaralad. Yaral halde elindeki silahla snflar gezen örenci, arkadalarn tehdit etti.

ÖZRÜ KABUL EDLMEYNCE

Yeniehir lçesi Süleyman Demirel Kz Meslek lisesinde okuyan M.G., önceki gün bir kz arkada ile bilinmeyen nedenle tartt. M.G., bir süre sonra arkadayla konuup özür dileyerek, kendisini affetmesini istedi. Ancak arkada bu istee olumsuz cevap verdi.

BAINA SLAHLA ATE ETT

Önceki gün öle saatlerinde okulun karsndaki caddeye giden M.G., dier arkadalarn da çard. Üzerinde silah olduunu belirten M.G., tartt arkada özrünü kabul etmedii için intihar edeceini söyledi. M.G., ardndan da yanndaki kurusk tabancay bana dayayp, tetii çekti.

LSEL KIZ HASTANELK OLDU

Yaralanan M.G., kanlar içerisinde farkl snflar gezerek arkadalarn tehdit etti. Kan kayb nedeni bir anda yere ylan örenc M.G, öretmenlerin ilk müdahalesinin ardndan çarlan ambulansla Diyarbakr Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrld. Bann sa ksmndan yaralanan M.G tedavi altna alnd.

OKULDA PANK YAANDI

Örencinin hastaneye kaldrlmasnn ardndan okul yönetimi örencilerin ailelerine haber verdi. Okula gelen aileler, gözyalar içerisinde çocuklarn alp olay yerinden uzaklarken, baz örencilerin de korku nedeni ile baygnlk geçirdii örenildi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri snflarda incelemelerde bulundu. Veliler okula silahn nasl sokulduunu anlamazken, örencinin psikolojik sorunlarnn olduu örenildi. Olayla ilgili inceleme balatld.

Ana Sayfaya Git