Görüş Bildir

Liseli okulda terör estirdi!

Tartışığı arkadaşı özrünü kabul etmeyince kurusıkı tabancayla başına ateş etti. Yaralı halde elindeki silahla sınıfları gezen öğrenci, arkadaşlarını tehdit etti.

Liseli okulda terör estirdi!

Filiz YAŞA

DİYARBAKIR- Merkez Yenişehir ilçesinde, M.G. adlı liseli kız öğrenci, tartıştığı okul arkadaşı özrünü kabul etmeyince kurusıkı tabancayla başına ateş ederek kendisini yaraladı.  Yaralı halde elindeki silahla sınıfları gezen öğrenci, arkadaşlarını tehdit etti.

ÖZRÜ KABUL EDİLMEYİNCE

​Yenişehir İlçesi Süleyman Demirel Kız Meslek lisesinde okuyan M.G., önceki gün bir kız arkadaşı ile bilinmeyen nedenle tartıştı. M.G., bir süre sonra arkadaşıyla konuşup özür dileyerek, kendisini affetmesini istedi. Ancak arkadaşı bu isteğe olumsuz cevap verdi.

BAŞINA SİLAHLA ATEŞ ETTİ

Önceki gün öğle saatlerinde okulun karşısındaki caddeye giden M.G., diğer arkadaşlarını da çağırdı. Üzerinde silah olduğunu belirten M.G., tartıştığı arkadaşı özrünü kabul etmediği için intihar edeceğini söyledi. M.G., ardından da yanındaki kurusıkı tabancayı başına dayayıp, tetiği çekti.

LİSELİ KIZ HASTANELİK OLDU                                                                  

Yaralanan M.G., kanlar içerisinde farklı sınıfları gezerek arkadaşlarını tehdit etti. Kan kaybı nedeni bir anda yere yığılan öğrenc M.G, öğretmenlerin ilk müdahalesinin ardından çağrılan ambulansla Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Başının sağ kısmından yaralanan M.G tedavi altına alındı.

OKULDA PANİK YAŞANDI

Öğrencinin hastaneye kaldırılmasının ardından okul yönetimi öğrencilerin ailelerine haber verdi. Okula gelen aileler, gözyaşları içerisinde çocuklarını alıp olay yerinden uzaklaşırken, bazı öğrencilerin de korku nedeni ile baygınlık geçirdiği öğrenildi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri sınıflarda incelemelerde bulundu. Veliler okula silahın nasıl sokulduğunu anlamazken, öğrencinin psikolojik sorunlarının olduğu öğrenildi.  Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi