Manken, 40 kiloluk gelinliği taşıyamadı

Diyarbakır'da düzenlenen gelinlik defilesinde, 10 metre uzunluğunda duvağı olan taşlarla kaplı 40 kilo ağırlığındaki gelinliği giyen manken, podyum ortasına yığılıp, kaldı. Ağırlığı taşıyamayınca oturmak zorunda kalan manken, görevlilerin yardımıyla kalkıp, defileyi tamamladı.

Haberler 20.02.2020 - 01:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Diyarbakrda bir gelinlik maazas, 2020 ürünlerini tantmak için 4ü yabanc 7 mankenin bodyuma çkt defile düzenledi. Nian, abiye ve gelinliklerden oluan özel tasarmlarn yer ald defilede, mankenler Türkçe, Kürtçe ve ngilizce müzikler eliinde podyuma çkt.

Defilenin en çok dikkati çeken gelinlii ise talarla kapl olan, 10 metre uzunluunda duva bulunan 40 kilo arlndaki gelinlik oldu. Ancak gelinlii giyen manken, arl tayamayacnca olduu yere oturdu. Manken, görevlilerin yardmyla kalkp, defileye devam etti.

Maaza sahibi Mehmet Kaymak, bölgede defilelerin artmas gerektiini söyleyerek, Böyle çalmalarmz daha önceden oldu, inallah önümüzdeki günlerde de olacak. Bölgemizde bu tür etkinliklerin daha sk olmas için faaliyet yürütüyoruz. Savalarn yerine barn olmas, bu tür etkinliklerin devaml olmas için faaliyet gösteriyoruz. 40 kiloluk gelinliimiz tamamen tal olmas nedeniyle çok ar. Baz gelinlerimiz tercih ettii için böyle bir tasarm yaptk dedi.

DYARBAKIRA SIK SIK GELYORUZ

Defilede yer alan Rus manken Marina Nasedkina da Diyarbakra sk sk geldiklerini belirterek, Diyarbakra onuncu geliim. Diyarbakr çok güzel bir ehir, insanlar çok scak. Bizi severek izliyorlar. Biz bu ehri çok sevdik. Rusyaya gidince fotoraflar, videolar gösteriyorum diye konutu.

Bulgar manken Alisa Ganeva ise kente ilk defa geldiini ifade ederek, çok kibar insanlar. çok sevdim buray. çok mutluyum burada olduum için. Gelinlikler mükemmel. Abiyeler de çok k dedi.

Ana Sayfaya Git