Maske-mesafe denetimi arttı

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde koronavirüs (Covid-19) tedbirleri denetimi gerçekleştirdi.

Haberler 13.08.2020 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Umuma açk istirahat ve elence yerlerini denetleyen Zabta ekipleri, salgnn toplum sal ve kamu düzeni açsndan oluturduu risk, sosyal izolasyon, mesafeyi koruma ve yaylm hzn kontrol altnda tutma amacyla alnmas gereken tedbirleri hatrlatarak vatandalarn kurallara uymas konusunda uyarlarda bulundu.

MASKE--MESAFE DENETM

Büyükehir Belediyesi Zabta ekipleri, kent merkezinde bulunan elence mekanlarnda yapt uygulamada kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarnn yan sra tüm i kollar ve yaam alanlar için belirlenen tedbirlere ve kurallara uyulmasnn salgnla mücadelenin baars açsndan büyük önem arz ettiini vurgulad. Zabta ekipleri, elence mekanlarnda koronavirüs tedbirlerinin yan sra i yerlerinin ruhsat, alkol sat izin belgeleri ve canl müzik yaplyorsa izin belgelerini kontrol etti. Denetimlerde mevzuat d hareket eden i yerleri hakknda durum tespit tutanaklar tutuldu.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Zabta Daire Bakanl, çileri Bakanlnn ald kararlar çerçevesinde kentteki denetimlerini aralksz sürdürecek.

Ana Sayfaya Git