Mazgala takılan araç havaya fırladı: 2 yaralı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde seyir halindeki araç mazgala takıldıktan sonra bir anda havaya fırladı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda aracın hızının düşük olması faciayı önlerken, 2 kişi başını aracın ön camına çarparak yaralandı.

Haberler 21.09.2018 - 08:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesinde seyir halindeki araç mazgala takldktan sonra bir anda havaya frlad. Güvenlik kameralarna yansyan olayda aracn hznn düük olmas faciay önlerken, 2 kii ban aracn ön camna çarparak yaraland.

Kaza, merkez Balar ilçesinde bulunan Yenihalde meydana geldi.

Male mal almaya giden ve plakas belirlenemeyen araç, yol güzergahnda bulunan mazgaln üzerinden geçerken bir anda havaya frlad. Güvenlik kameralarna da yansyan olayda sürücü ve yanndaki kii çevredekilerin de akn baklar altnda ne olduunu anlamaya çalrken mazgal kapann araç geçerken yerinden çkt ve arka tekerin çukura girdikten sonra aracn havaya frlad anlald.

Aracn hznn düük olmas faciay önledi

Aracn hznn düük olmas faciann önüne geçerken sürücü ve yan koltukta oturan kii ban ön cama çarparak yaraland. Mazgallarn bakmsz olduu ve bu tür kazalarn tekrar yaanabilecei iddia edilirken olayla ilgili inceleme balatld.

Ana Sayfaya Git