Meçhul cinayet!

Polis, cesedi köyün arkasındaki metruk bir binanın yanında bulunan Yusuf Yaşar Baltacı’nın katilini bulmak için çalışma başlattı.

Haberler 15.09.2012 - 09:15 Son Güncelleme : 15.09.2012 - 09:15

Diyarbakırda esrarengiz cinayet. Merkez Sur İlçesine bağlı Çarıklı (Fabrika) Köyü arkasındaki metruk bir yapıda Yusuf Yaşar Baltacıya ait bir ceset bulunması polisi harekete geçirdi.

Gelen bir ihbarı değerlendiren Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş ve Cinayet Bürosu Ekipleri, köyün arkasında bulunan ve harabeye dönüşmüş olan yapının içinde bir cesetle karşılaştı. Yapılan incelemede cesedin 1968 Diyarbakır doğumlu Yusuf Yaşar Baltacıya ait olduğu tespit edildi.

3 KURŞUNLA ÖLDÜRÜLDÜ

44 yaşındaki Baltacının dün gece geç saatlerde göğsüne isabet eden 3 kurşunla öldürülerek metruk yapının içine terk edildiği anlaşılırken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay yerine gelen savcı tarafından teşhis yapılan Baltacının cesedi tıbbi inceleme yapılmak üzere Adli Tıpa kaldırılırken, polis olay yerindeki bulguları da dikkate alarak cinayeti çözmeye çalışıyor.

YARALAMADAN SABIKALI

Baltacı’nın daha önce adam yaralama ve mesken kurşunlama gibi suçlardan sabıkası olduğu tespit edilirken, polis cinayeti ayrınlatmak için çevrede bulunan Mobese ve güvenlik kameralarını inceleme aldı.

Ana Sayfaya Git