Meçhul cinayet!

Polis, cesedi köyün arkasındaki metruk bir binanın yanında bulunan Yusuf Yaşar Baltacı’nın katilini bulmak için çalışma başlattı.

Meçhul cinayet!

Diyarbakır’da esrarengiz cinayet. Merkez Sur İlçesi’ne bağlı Çarıklı (Fabrika) Köyü arkasındaki metruk bir yapıda Yusuf Yaşar Baltacı’ya ait bir ceset bulunması polisi harekete geçirdi.

Gelen bir ihbarı değerlendiren Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş ve Cinayet Bürosu Ekipleri, köyün arkasında bulunan ve harabeye dönüşmüş olan yapının içinde bir cesetle karşılaştı. Yapılan incelemede cesedin 1968 Diyarbakır doğumlu Yusuf Yaşar Baltacı’ya ait olduğu tespit edildi.

3 KURŞUNLA ÖLDÜRÜLDÜ

44 yaşındaki Baltacı’nın dün gece geç saatlerde göğsüne isabet eden 3 kurşunla öldürülerek metruk yapının içine terk edildiği anlaşılırken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay yerine gelen savcı tarafından teşhis yapılan Baltacı’nın cesedi tıbbi inceleme yapılmak üzere Adli Tıp’a kaldırılırken, polis olay yerindeki bulguları da dikkate alarak cinayeti çözmeye çalışıyor.

YARALAMADAN SABIKALI

Baltacı'nın daha önce adam yaralama ve mesken kurşunlama gibi suçlardan sabıkası olduğu tespit edilirken, polis cinayeti ayrınlatmak için çevrede bulunan Mobese ve güvenlik kameralarını inceleme aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz