Medya'da tarihi zirve!

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından organize edilen ve T.C İletişim Başkanlığı tarafından desteklenen yeni iletişim teknolojilerinin ele alındığı dijital dünya çalıştayı bugün ve yarıne İstanbul Dolmabahçe Çalışma ofisinde yapılacak.

Haberler 05.03.2021 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yerel, ulusal ve uluslararas medya, Dolmabahçede dijital medya çaltaynda buluuyor.

Anadolu Yaynclar Dernei tarafndan organize edilen ve Cumhurbakanl letiim Bakanl tarafndan desteklenen yeni iletiim teknolojilerinin ele alnaca dijital dünya çaltay bugün ve yarn olmak üzere iki gün süreyle, stanbul Dolmabahçe çalma ofisinde gerçekletirilecek.

YEN BR LETM DÜNYASI

Anadolu Yaynclar Dernei Bakan Sinan Burhan Artk yeni bir iletiim dünyas ile kar karyayz. Teknolojinin gelimesi ile birlikte yeni bir medya düzeni ortaya çkt. Tv izleme alkanlklar, gazete okuma alkanlklar deiti. Artk sanal ve dijital bir dünya var. Yeni bir reklam anlay ortaya çkt. Kiisel verileri korumak önemli hale geldi. Geleneksel medyann bundan etkilenmesi kaçnlmaz. Yerel medyann yeni dijital ortama nasl ayak uyduraca gibi önemli konular ela alacaz diye konutu.

YEREL MEDYANIN UFKUNU AçACAK

Son yllarda yeni medya kurulularnn öne çkn belirten Burhan geleneksel medya ekonomik güç kaybetmeye balad. En çokta yerel medya bu durumdan etkilendi. Yerel medyannda kendisini güncellemesi gerekir. O nedenle T.C letiim Bakanl yerel medyaya yeni bir ufuk katmak ve güçlendirmek amacyla bu projeye destek vermitir diye konutu.

ALTUN AçILI KONUMASI YAPACAK

stanbulda düzenlenecek bu çaltaya sektörün önemli isimleri katlacak. Birbirinden önemli ve uzman isimlerin katlaca çaltayn açl konumasn letiim Bakan Fahrettin Altun yapacak. RTÜK Bakan Ebubekir ahinde bir konuma yapacak.

Ana Sayfaya Git