Mehmetçik için kan bağışı

Diyarbakır Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu öncülüğünde çok sayıda vatandaş, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye’nin Afrin bölgesindeki terörist unsurlara yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatına katılan askerler için kan bağışında bulundu.

Haberler 08.02.2018 - 10:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Birlik ve Kardelik Federasyonu Diyarbakrda, TSKnn Suriyenin Afrin bölgesindeki terörist unsurlara yönelik balatt Zeytin Dal Harekatna katlan askerler için kan ba kampanyas balatt.

KAN BAII YAPILDI

Vatandalarn da destek verdii kan ba kampanyasyla ilgili açklama yapan Federasyon Bakan Mehmet Ali Cankurt, askerlere desteklerinin bununla snrl kalmayacan söyledi. Cankurt öyle dedi; Biz Diyarbakrllar olarak, kan ba yaparak bu görevimizi yerine getirmeyi istiyoruz. Hemen önümüzdeki günlerde Federasyonumuz Genel Bakan ve üyelerimiz ile birlikte Afrin snrna gidip, orada görev alan askerlerimize, annelerimiz ve baclarmzn yaptklar kakol, bere ve çorap gibi giysilerden oluan çeitli hediyeleri götüreceiz. Böyle bir süreçte milli birlik ve kardelik ruhu ile tüm sivil toplum kurulularna ve Türkiyede yaayan tüm halka birlik ve kardelik zaman olduunu belirtin. Her daim Devletimizin yannda yer almamz gerektiini göstermemiz lazm

Ana Sayfaya Git