Mesai dışı poliklinik

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Muhammet Asena “Çocuklarımızın sağlığı için tüm önlemleri alıyor, almaya da devam ediyoruz” dedi.

Haberler 17.12.2021 - 00:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakr Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesine bal Kadn Doum ve çocuk Hastalklar Hastanesinde çocuk hastalarda görülen grip vakalar sonras hastane yönetimi, çocuk hastalar için ek önlem ald. Bahekim Doç. Dr. Muhammet Asenann talimatyla Aralk ayndan itibaren acil serviste poliklinik hizmeti verilmeye baland.

çOCUK HASTALIKLARI HASTANES

Diyarbakr Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesine bal Kadn Doum ve çocuk Hastalklar Hastanesinde çocuk hastalarda görülen grip vakalar sonras hastane yönetimi çocuk hastalarn madur olmamas ve tedavilerin hzl bir ekilde yerine getirilmesi için akam mesai saatleri sonras acil serviste ek poliklinik hizmeti vermeye balad.

MESA DIINDA POLKLNK HZMET

Korona virüs tedbirlerinin gevetilmesi sonras maske mesafe kurallarna uyulmamas sonras çocuklarda grip vakalarnn arttn belirten Bahekim Doç Dr. Muhammet Asena, Bilindii üzere influenza yani grip virüsü yakn zamanda çocuk hastalarmzda baya önemli bir problem tekil etti ve hastalarmz son 2 veya 3 yldr korona virüsten dolay maske mesafeye kurallar sonras çoklu influenza yükünü daha önce görmedikleri için bizim bilinen bir hafta, iki hafta süren grip vakalarmz bir aya kadar uzad ve bu da acillerimizde ciddi bir çocuk hasta yükü oluturdu dedi.

çocuklar için ek önlem aldklarn ifade eden Bahekim Asena, Diyarbakr Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesi olarak 1 Aralk 2021 itibariyle mesai sonras çocuk polikliniklerimizi aktif hale getirdik ve çocuk uzmanlarmz acile destek amaçl poliklinik hizmeti vermekte. Mesaiden hemen sonra saat 17.00de balayp saat gece 22.00ye kadar devam etmekte. Bu hizmetle çocuklarmzn sal için tüm önlemleri alyor, almaya da devam ediyoruz. imdiden tekrar salkl günler dileriz diye konutu.

40 personelimizle hizmet vermekteyiz

Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesi Bahekim Yardmcs ve Kadn Doum ve çocuk Hastalklar Hastanesi Sorumlu Bahekimi Uzman Dr. Berat çolak, mevsim geçilerinde özellikle çocuk acilinde bavuru saysnn artmakta olduunu ifade etti. Dr. çolak, Bizler de bununla birlikte hastalarmzn madur olmamas için akam polikliniini hizmeti vermeye baladk. Özellikle acile bavuran hastalarmza müdahale gerektirmeyen hastalarmza akam polikliniini de uzman hekime yönlendirmekteyiz. Acil servisimizde 7si hekim, 15i hemire ve dier salk çalanlaryla birlikte toplam 40 personelimizle hizmet vermekteyiz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git