Minik öğrenciler Mirac Kandili'ni kutladı

Bilgi Evi'nde eğitim gören 4-6 yaş arası minik öğrenciler, Mirac Kandili'ni çeşitli etkinliklerle kutladı.

Haberler 11.03.2021 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sümerpark Ortak Yaam Alannda yer alan çocuk ube Müdürlüünde düzenlenen etkinlie Sosyal Hizmetler Daire Bakan Hayrullah Akyldz, birim amirleri, eitmen, örenci ve aileleri katld.

Kre eitimlerinin yan sra açlan kurslardan da faydalanan miniklerin oluturduu lahi Korosunun seslendirdii ilahilerle balayan etkinlikte, minikler için ortaoyunu sergilendi. zletilen oyunlarn ardndan miniklere eker, ailelerine ise lokum datlan etkinlik edilen dualarla sona erdi.

MRAC KANDLN KUTLADI

Sümerpark Bilgi Evinde gerçekleen programda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi eitmenleri tarafndan örencilere Peygamber Efendimizin hayatn anlatlarak Mirac Kandilinin mahiyetini ve bu kymetli gecede yaanan olaylar aktarld.

Örenciler, konu hakknda bilgi sahibi olmadklar detaylar yantlanmak üzere eitmenlere sorular yöneltti. Yaplan bilgilendirme, soru ve cevaplarn ardndan çocuklar, Peygamber Efendimiz ve Mirac Kandili ile ilgili iirler ve yazdklar duygu içerikli kompozisyonlar okudu.

Salgn dolaysyla maske, sosyal mesafe ve hijyen dikkate alnarak düzenlenen etkinlie Bilgi Evi eitmenleri ve çok sayda örenci katld. Mirac Kandilli etkinlii, örencilerin seslendirdii ilahilerle ve çeitli ikramlarla sona erdi.

Ana Sayfaya Git