Misafirhanede ağırlama daveti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yaşanan olumsuz hava şartlarından dolayı Dicle Üniversitesi Hastaneleri, Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi ve Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki hasta yakınlarını ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi Misafirhanesi'ne davet etti.

Haberler 20.02.2020 - 01:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

sa PEK

DYARBAKIR-Diyarbakr Büyükehir Belediyesinin tedavi amacyla farkl kentlerden gelen hasta ve hasta yaknlarnn konaklama sorunu yaamamas için oluturduu misafirhane hizmet vermeye devam ediyor. Yaanan olumsuz hava artlarndan dolay l Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolunun talimatyla, Büyükehir Belediyesi yetkilileri tarafndan Dicle Üniversitesi Hastaneleri, Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi ve Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesinde tedavi gören hastalarn yaknlar ziyaret edilerek ücretsiz konaklama hizmeti veren Büyükehir Belediyesi Misafirhanesine davet edildi.

HASTA YAKINLARI

Sosyal Hizmetler Daire Bakanl yetkilileri Dicle Üniversitesi Tp Fakültesi, Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi ve Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesi önünde bekleyen hasta yaknlarn ziyaret ederek, misafirhaneye davet edildi. Üzerinde misafirhanenin adresi ve iletiim bilgilerinin yer ald broürler ve kartvizitleri hastane önünde bekleyen vatandalara datan yetkililer, hastanenin duyuru panolarna bilgilendirici afiler astlar.

SOSYAL MERKEZ

Sosyal Hizmetler Daire Bakanl bünyesinde hizmet veren 136 oda ve 391 yatakl misafirhanenin her odasnda mini buzdolab, televizyon, saç kurutma makinesi, havlu ve kiisel bakm malzemeleri (ampuan, sv sabun vb.) bulunuyor. Hasta yaknlarna, kahvalt, revir hizmetleri, psikolojik danmanlk ve rehberlik, çamarhane, ütü, hizmetlerinin tümü ücretsiz olarak sunuluyor. Bu hizmetlerin dnda hasta yaknlarnn hastane ortamndan uzaklamalarn salamak amacyla farkl günlerde moral geceleri ve çeitli sosyal etkinliklerde düzenleniyor.

Ana Sayfaya Git