Görüş Bildir

Misafirhanede ağırlama daveti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yaşanan olumsuz hava şartlarından dolayı Dicle Üniversitesi Hastaneleri, Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi ve Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki hasta yakınlarını ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi Misafirhanesi'ne davet etti.

Misafirhanede ağırlama daveti

İsa İPEK

DİYARBAKIR-Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin tedavi amacıyla farklı kentlerden gelen hasta ve hasta yakınlarının konaklama sorunu yaşamaması için oluşturduğu misafirhane hizmet vermeye devam ediyor. Yaşanan olumsuz hava şartlarından dolayı İl Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’nun talimatıyla, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından Dicle Üniversitesi Hastaneleri, Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi ve Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören hastaların yakınları ziyaret edilerek ücretsiz konaklama hizmeti veren Büyükşehir Belediyesi Misafirhanesi’ne davet edildi.

HASTA YAKINLARI

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı yetkilileri Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi, Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi ve Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde bekleyen hasta yakınlarını ziyaret ederek, misafirhaneye davet edildi. Üzerinde misafirhanenin adresi ve iletişim bilgilerinin yer aldığı broşürler ve kartvizitleri hastane önünde bekleyen vatandaşlara dağıtan yetkililer, hastanenin duyuru panolarına bilgilendirici afişler astılar.

SOSYAL MERKEZ

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren 136 oda ve 391 yataklı misafirhanenin her odasında mini buzdolabı, televizyon, saç kurutma makinesi, havlu ve kişisel bakım malzemeleri (şampuan, sıvı sabun vb.) bulunuyor. Hasta yakınlarına, kahvaltı, revir hizmetleri, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, çamaşırhane, ütü, hizmetlerinin tümü ücretsiz olarak sunuluyor. Bu hizmetlerin dışında hasta yakınlarının hastane ortamından uzaklaşmalarını sağlamak amacıyla farklı günlerde moral geceleri ve çeşitli sosyal etkinliklerde düzenleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi