Muhtar istedi, Başkan yaptı

İki gün önce Kaynartape Mahallesi’nde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,mahalle muhtarı İlhami Altun’un ilettiği sorunların çözümü için belediye ekiplerine talimat verdi. Sokağın parke taşları aynı gün içerisinde yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Başkan Beyoğlu’nun vatandaşın her türlü hizmet talebini zaman kaybetmeden yerine getirdiğini belirten mahalle muhtarı İlhami Altun,”Halkım adına kendisine ve belediye ekiplerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Haberler 19.10.2021 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, ilçenin uzun yllara dayanan alt yap ve üst yap sorunlarn çözüme kavuturmak için çözüm odakl pratik belediyecilik hizmetlerine devam ediyor.

Mahalle ziyareti srasnda kendisine aktarlan sorunun çözülmesi için Fen leri Müdürlüü ekiplerini hayata geçiren AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, uzun süredir yenilenmedii için günlük ulamda görüntü kirlilii oluturan sokan ayn gün içerisinde salklatrlmasn salad. Ekiplerin çalmasyla çukurlarn olutuu Kaynartepe Mahallesi 258.sokak temizlenip parke talaryla revize edilerek güzel bir görünüm kazandrld.

BAKAN BEY BR DEDMZ K ETMYOR

Muhtarlk bürosunun da bulunduu bölgede özellikle yal günlerde zorluklar yaadklarn belirten Kaynartape Mahalle Muhtar lhami Altun, belediyenin bu kadar ksa zamanda sorunu çözmesinin vatandaa kar verilen deerin göstergesi olduunu söyledi. Altun,Muhtarlmz önü önceden parke ta yaplmt ancak çökmütü. Saolsun bakanmz geldi, talebimizi ilettik. Ayn gün içerisinde tamamladlar. çok memnun kaldk. Mahalle halkm adna kendisine teekkür ediyorum. Bakanmza güveniyoruz. Bir dediimizi iki yapmyor,hemen yerine getiriyoruz. Birkaç hizmet talebimiz daha var, onlar da ilettik. nallah onlar da çözüme kavuturulur. dedi.

Ana Sayfaya Git