Görüş Bildir

Muhtar istedi, Başkan yaptı

İki gün önce Kaynartape Mahallesi’nde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,mahalle muhtarı İlhami Altun’un ilettiği sorunların çözümü için belediye ekiplerine talimat verdi. Sokağın parke taşları aynı gün içerisinde yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Başkan Beyoğlu’nun vatandaşın her türlü hizmet talebini zaman kaybetmeden yerine getirdiğini belirten mahalle muhtarı İlhami Altun,”Halkım adına kendisine ve belediye ekiplerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Muhtar istedi, Başkan yaptı

Bağlar Belediyesi, ilçenin uzun yıllara dayanan alt yapı ve üst yapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için çözüm odaklı pratik belediyecilik hizmetlerine devam ediyor.

Mahalle ziyareti sırasında kendisine aktarılan sorunun çözülmesi için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini hayata geçiren AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, uzun süredir yenilenmediği için günlük ulaşımda görüntü kirliliği oluşturan sokağın aynı gün içerisinde sağlıklaştırılmasını sağladı. Ekiplerin çalışmasıyla çukurların oluştuğu Kaynartepe Mahallesi 258.sokak temizlenip parke taşlarıyla revize edilerek güzel bir görünüm kazandırıldı.

“BAŞKAN BEY BİR DEDİĞİMİZİ İKİ ETMİYOR”

Muhtarlık bürosunun da bulunduğu bölgede özellikle yağışlı günlerde zorluklar yaşadıklarını belirten Kaynartape Mahalle Muhtarı İlhami Altun, belediyenin bu kadar kısa zamanda sorunu çözmesinin vatandaşa karşı verilen değerin göstergesi olduğunu söyledi. Altun,”Muhtarlığımız önü önceden parke taşı yapılmıştı ancak çökmüştü. Sağolsun başkanımız geldi, talebimizi ilettik. Aynı gün içerisinde tamamladılar. Çok memnun kaldık. Mahalle halkım adına kendisine teşekkür ediyorum. Başkanımıza güveniyoruz. Bir dediğimizi iki yapmıyor,hemen yerine getiriyoruz. Birkaç hizmet talebimiz daha var, onları da ilettik. İnşallah onlar da çözüme kavuşturulur.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi